Aperitiv in foi de napolitane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 300 gr de ciuperci
  • 300 gr parizer pui
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cureti ceapa si ciupercile, tai ceapa fideluta, ciupercile feliute si parizerul bucatele. Calesti ceapa si dupa ce s-a inmuiat adaugi ciupercile si parizerul.

Cand sau calit toate le dai deoparte sa se raceasca putin apoi adaugi cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Imparti compozitia in jumatate, apoi intinzi o parte pe o foaie de napolitanasi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Le lasi sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le rulezi si le dai la frigider. Dupa o jumatate de ora le tai felii de un deget grosime.

Treci fiecare felie prin faina, apoi prin oua batute si pesmet si le prajesti pe toate in ulei incins.
Se pot servi cu smantana.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...