Aperitiv in foi de napolitane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 foi de napolitane
  • 300 gr de ciuperci
  • 300 gr parizer pui
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cureti ceapa si ciupercile, tai ceapa fideluta, ciupercile feliute si parizerul bucatele. Calesti ceapa si dupa ce s-a inmuiat adaugi ciupercile si parizerul.

Cand sau calit toate le dai deoparte sa se raceasca putin apoi adaugi cele 3 oua, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Imparti compozitia in jumatate, apoi intinzi o parte pe o foaie de napolitanasi cealalta jumatate pe foaia ramasa. Le lasi sa se inmoaie asa 10 minute, apoi le rulezi si le dai la frigider. Dupa o jumatate de ora le tai felii de un deget grosime.

Treci fiecare felie prin faina, apoi prin oua batute si pesmet si le prajesti pe toate in ulei incins.
Se pot servi cu smantana.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.