Puneti painea la inmuiat in apa rece. Tocati marunt ceapa uscata, separat ceapa verde si patrunjelul, pastrand cateva frunze pentru ornat.
Framantati bine carnea tocata impreuna cu ceapa uscata, painea stoarsa, mustarul, ouale intregi, apa (adaugata treptat) si condimentati cu sare, piper, paprika, dupa gust.
Modelati compozitia sub forma rotunda sau de rulou, direct intr-un vas termorezistent, uns bine cu unt.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 30 min.
Intre timp, amestecati ceapa verde, patrunjelul, pesmetul, cascavalul, albusul usor batut si paprika, dupa gust.
Presarati uniform compozitia obtinuta peste carne si dati din nou la cuptor pentru inca 15- 20 min sau pana ce carnea este facuta si prinde deasupra o crusta crocanta, frumos rumenita.
Portionati si consumati cat este cald; ornati cu frunze de patrunjel; puteti servi cu diferite sosuri. Este la fel de bun si rece.
Pregatind alaturi o garnitura, "Aperitivul din carne in crusta" se poate servi ca fel principal.
Dacă am jucărie nouă am mai pregătit o nouă rundă de nuci, de data asta pe modelul clasic numai bune de pus în...
Reteta de nuci umplute cu crema din oreo, dulceata de visine si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.