Aperitiv cu Maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • sunca de pui
  • cascaval
  • porumb fiert
  • salata de ceapa si ardei de la borcan
  • 2 cartofi fierti
  • sare
  • maioneza
  • 1-2 linguri smantana
  • usturoi

Mod de preparare

Se face o maioneza din doua oua, unul fiert si altul crud cu putina zeama de lamaie sau la o maioneza vegetala cumparata din comert. Se adauga 1-2 linguri smantina, 200 g sunca de pui, 150 g cascaval, 2 cartofi fierti, o jumatate de borcan de salata de ceapa cu ardei de la borcan (muratura) din care a fost stors de sucul propriu, 2-3 catei de usturoi presat. Toate se taie cubulete.

Dupa ce au fost amestecate, se rade putina lamaie pe razatoare in salata. E delicoasa, pofta buna!
Se serveste ca aperitiv.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)