Acadele din Piept de Pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 piepti de pui
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de piper
  • 1/4 ceapa
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 2 linguri de faina
  • 2 rosii
  • sare
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

1. Se toaca pieptii de pui. Apoi se amesteca cu usturoiul pisat, patrunjelul, ceapa tocata marunt, sarea si piperul.

2. Cu mainile umede se formeaza bilute de carne care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins.

3. Dupa ce s-au racit putin se patrund cu scobitori, formand astfel acadelele.

4. Se taie rosiile pe jumatate si se infig acadelele in ele.
Se servesc cu ketchup.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura

Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...

Tarta cu ananas si jeleu de zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti