Se pune ciocolata la baia de abur, se lasa pana se topeste, se amesteca cu untul (eventual daca aveti posibilitate de ulei cu arome puteti pune 2-3 picaturi pentru a da o aroma mai buna ciocolatei) si se tine la foc foarte mic, tot deasupra vasului in care avem apa care fierbe.
Feliile de ananas se taie in patru in asa fel incat sa rezulte 6 bucati.
Introducem pe rand fructele uscate/confiate, pana la jumatate, dupa care le asezam pe o folie alimentara sa se intareasca ciocolata.
Se aseaza apoi pe farfurii, in cosulete sau in cutii de bomboane (dupa preferinta...)
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii