Se curata legumele, se taie marunt si se calesc impreuna cu uleiul bine incins si doua linguri de apa.
Separat se fierbe mazarea in apa cu sare pana cand boabele sunt bine patrunse.
Se adauga legumele calite peste mazare si se lasa sa fiarba impreuna cateva minute pana cand se intrepatrund gusturile.
Se scurg legumele, se pastreaza cateva rondele de morcov si zeama, iea restul se mixeaza. Se subtiaza cu zeama in care au fiert pana la consistenta dorita, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga mararul tocat fin si cascavalul ras.
Se servaste calda decorata cu felii subtiri de morcov fiert, tije de telina taiata rondele, crutoane si piper macinat proaspat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDin categoria, ai , n-ai chef, faci ceva ca nu e frumos sa stai degeaba-n papusoi si sa alergi dupa cai verzi pe campii.....
Crema de zahar ars cu nuca si stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii