Pui la fiert in apa, ceapa taiata in doua, cartoful curatat, spalat si taiat in patru, conopida desfacuta buchetele si cubul de supa.
Cand furculita patrunde usor in conopida si in cartof adaugati usuroiul.
Cand sunt fierte toate puneti conopida, usturoiul si cartoful, plus o parte din supa, in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixati la prima treapta pentru inceput apoi la viteza mai mare pana la omogenizarea completa a amestecului. Adaugati supa daca mai trebuie.
Potriviti gustul de sare.
Serviti supa presarata cu patrunjel tocat si crutoane.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii