Crema De Zarzavaturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 praz
  • 2 rosii (sau suc de rosii)
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie zarzavaturile marunt. Se pun la fiert cu apa si ulei pana se sfarma. Se paseaza astfel incat sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa. Daca este prea subtire, se ingroasa cu 2 linguri fulgi de porumb, care se dizolva in putina apa rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate