Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie

Postat pe: 24-05-2013
(2)

Ingrediente

2 cepe taiate marunt
40 g unt nesarat
1 praf de sare grunjoasa
1 morcov taiat bucati dupa plac
150 g pastrama de oaie taiata bucati dupa plac
1 fir de usturoi verde (intreg) taiat marunt
echivalentul a 2 catei de usturoi
2 5 l de apa
450 g loboda spalata si taiata dupa plac
1 lingura de marar verde taiat marunt (ajustati dupa plac)
250 ml jintuiala (sau lapte acru)
80 g smantana grasa (intre 25-30%)
piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Intr-o oala la foc mic caliti ceapa in unt cu sarea grunjoasa 20 de minute. Puneti bucatile de pastrama, morcov si mai lasati 5 minute. Adaugati usturoiul iar dupa 1 minut turnati apa si aduceti la fierbere. Cand bucatile se pastrama sunt fierte adaugati loboda si mararul.

Dupa 5 minute luati oala de pe foc. Intr-un bol puneti jintuiala si smantana. Turnati 2 polonice de supa peste acestea si amestecati foarte bine. Puneti amestecul in oala apoi ajustati asezonarea. Optional serviti cu extra smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pecin
•  22.09.2016 17:44:34

am urmat reteta... este delicioasa... sincer, mie mi-a placut...

flaviadaiana
•  15.08.2013 12:54:29

Interesanta, cred ca as vrea o portie ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie