Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie

Postat pe: 24-05-2013
(2)

Ingrediente

2 cepe taiate marunt
40 g unt nesarat
1 praf de sare grunjoasa
1 morcov taiat bucati dupa plac
150 g pastrama de oaie taiata bucati dupa plac
1 fir de usturoi verde (intreg) taiat marunt
echivalentul a 2 catei de usturoi
2 5 l de apa
450 g loboda spalata si taiata dupa plac
1 lingura de marar verde taiat marunt (ajustati dupa plac)
250 ml jintuiala (sau lapte acru)
80 g smantana grasa (intre 25-30%)
piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Intr-o oala la foc mic caliti ceapa in unt cu sarea grunjoasa 20 de minute. Puneti bucatile de pastrama, morcov si mai lasati 5 minute. Adaugati usturoiul iar dupa 1 minut turnati apa si aduceti la fierbere. Cand bucatile se pastrama sunt fierte adaugati loboda si mararul.

Dupa 5 minute luati oala de pe foc. Intr-un bol puneti jintuiala si smantana. Turnati 2 polonice de supa peste acestea si amestecati foarte bine. Puneti amestecul in oala apoi ajustati asezonarea. Optional serviti cu extra smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pecin
•  22.09.2016 17:44:34

am urmat reteta... este delicioasa... sincer, mie mi-a placut...

flaviadaiana
•  15.08.2013 12:54:29

Interesanta, cred ca as vrea o portie ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Loboda si Pastrama de Oaie