Ciorba `cu de toate`

Postat pe: 13-05-2011
(0)

Ingrediente

usturoi - 3-4 catei taiati mic
ceapa verde si/sau praz - 3 legaturi sau o buc praz hotarita
ciuperci - 10 bucati (taiate in 4)
morcov - 2 buc
telina - 1 buc (potrivita) dovlecei - 1 buc (potrivita)
fulgi de cartofi - 2 lingurite
faina de orez - 1 lingurita
loboda - 1/2 legaturi
salata verde - 6 frunze
sare
leustean verde - 1 legatura
bors - dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Usturoiul taiat mic se soteaza impreuna cu, ceapa verde (prazul) si ciupercile taiate in 4. Dupa ce s-au sotat se arunca intr-o oala suficient de incapatoare, in care a fost pus la fiert morcovul si telina in apa cu sare.

Cind nivelul a scazut si legumele sint aproape fierte se adauga borsul, loboda, salata leusteanul (jumatate din cantitate), fulgii de cartofi si faina de orez si se completeaza cu apa.

Se mai fierbe circa 10 minute, se potriveste de sare.
... ca sa combat un pic shaormele .....
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba `cu de toate`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba `cu de toate`