Ciorba `cu de toate`

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ciorba `cu de toate`

Ingrediente

  • usturoi - 3-4 catei taiati mic
  • ceapa verde si/sau praz - 3 legaturi sau o buc praz hotarita
  • ciuperci - 10 bucati (taiate in 4)
  • morcov - 2 buc
  • telina - 1 buc (potrivita) dovlecei - 1 buc (potrivita)
  • fulgi de cartofi - 2 lingurite
  • faina de orez - 1 lingurita
  • loboda - 1/2 legaturi
  • salata verde - 6 frunze
  • sare
  • leustean verde - 1 legatura
  • bors - dupa gust

Mod de preparare

Usturoiul taiat mic se soteaza impreuna cu, ceapa verde (prazul) si ciupercile taiate in 4. Dupa ce s-au sotat se arunca intr-o oala suficient de incapatoare, in care a fost pus la fiert morcovul si telina in apa cu sare.

Cind nivelul a scazut si legumele sint aproape fierte se adauga borsul, loboda, salata leusteanul (jumatate din cantitate), fulgii de cartofi si faina de orez si se completeaza cu apa.

Se mai fierbe circa 10 minute, se potriveste de sare.
... ca sa combat un pic shaormele .....

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc