Preparare :
Ciupercile le curatam ,spalam si le taiem cubulete,gulia la fel.Morcovii si patrunjelul le taiem rondele.Taiem marunt ceapa si o calim pe 50 ml ulei, adaugam ciupercile si le saram lasandu-le la calit impreuna cu ceapa timp de 10 minute . Stingem totul cu apa si adaugam apoi morcovii, patrunjelul si gulia. Lasam sa fiarba pana legumele sunt fierte si apoi adaugam patrunjelul verde tocat fin. Condimentam dupa nevoie cu delikat si sare.
Se poate adauga daca doriti si o mana de orez.
Pofta Buna !!!
Aluat fraged si umplutura cremoasa si dulce. Un dulce rapid si gustos pentru oricare moment al zilei, alaturi de un ceai sau...
Desert melcisori cu branza dulceAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii