Supa Crema de Sfecla Rosie si Telina

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 300 g sfecla rosie
  • 200 g telina (radacina)
  • 1200 ml supa de legume
  • 1 lamiie
  • 2 linguri smintina
  • sare
  • chili
  • nucsoara
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt. Sfecla rosie si telina se curata de coaja si se taie cubulete. Ceapa se caleste aurie intr-o oala, cu o lingura de ulei. Se adauga sfecla rosie si telina cubulete si totul se stinge cu supa de legume. Se lasa la foc mic inca 15 minute.

Se paseaza supa cu mixerul si se drege cu lamiie, smintina, sare, chili si nucsoara. Se serveste in pahare decorate cu rondele de lamiie pe marginea paharului (ca la un cocteil) si cu patrunjel dupa preferinte.
Are o culoare si un gust minunate.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
4
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca