Se taie legumele cubulete si se calesc in unt.
Se adauga supa peste ele si se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se paseaza legumele cu ajutorul unui blender sau al unui tel.
Se adauga cca 1/2 cana lapte in functie de consistenta pe care o dorim, mai fluida sau mai densa.
Se repune la fiert pentru inca cateva minute.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Inainte de servire se adauga patrunjelul.
Pofta buna!
Se serveste cu smantana si crutoane.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii