Supa Crema de Morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa Crema de Morcovi

Ingrediente

  • 800 ml supa sau puneti la fiert 800 ml apa cu un cub de concentrat
  • 2-3 linguri unt
  • 5 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1/2 cana lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie legumele cubulete si se calesc in unt.

Se adauga supa peste ele si se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se paseaza legumele cu ajutorul unui blender sau al unui tel.

Se adauga cca 1/2 cana lapte in functie de consistenta pe care o dorim, mai fluida sau mai densa.

Se repune la fiert pentru inca cateva minute.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Inainte de servire se adauga patrunjelul.

Pofta buna!
Se serveste cu smantana si crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa