Fierbem conopida in apa cu sare. Separat fierbem cartofii, feniculul si pastarnacul, taiate cuburi, rondele, etc. Intre timp, tocam usturoiul, prazul si ciupercile si incingem o tigaie cu putin ulei. Calim 2-3 minute prazul si usturoiul, apoi adaugam si ciupercile. Le tinem pana scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt fierte legumele, le punem intr-o oala (pastram apa in care au fiert) si le blenduim, adaugam ciupercile calite, asezonam cu sare, piper, nucsoara si cimbru si mai blenduim un pic. Adaugam zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita, apoi punem oala pe foc si mai fierbem cateva minute, amestecand. Inainte de servire, taiem cubulete kaizerul, incingem o tigaie fara ulei si rumenim cubuletele. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii