Fierbem conopida in apa cu sare. Separat fierbem cartofii, feniculul si pastarnacul, taiate cuburi, rondele, etc. Intre timp, tocam usturoiul, prazul si ciupercile si incingem o tigaie cu putin ulei. Calim 2-3 minute prazul si usturoiul, apoi adaugam si ciupercile. Le tinem pana scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt fierte legumele, le punem intr-o oala (pastram apa in care au fiert) si le blenduim, adaugam ciupercile calite, asezonam cu sare, piper, nucsoara si cimbru si mai blenduim un pic. Adaugam zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita, apoi punem oala pe foc si mai fierbem cateva minute, amestecand. Inainte de servire, taiem cubulete kaizerul, incingem o tigaie fara ulei si rumenim cubuletele. Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaZic să întâmpinăm iarna cum se cuvine: cu ceva dulce și vesel!
Biscuiti cu untAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii