Fierbem conopida in apa cu sare. Separat fierbem cartofii, feniculul si pastarnacul, taiate cuburi, rondele, etc. Intre timp, tocam usturoiul, prazul si ciupercile si incingem o tigaie cu putin ulei. Calim 2-3 minute prazul si usturoiul, apoi adaugam si ciupercile. Le tinem pana scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt fierte legumele, le punem intr-o oala (pastram apa in care au fiert) si le blenduim, adaugam ciupercile calite, asezonam cu sare, piper, nucsoara si cimbru si mai blenduim un pic. Adaugam zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita, apoi punem oala pe foc si mai fierbem cateva minute, amestecand. Inainte de servire, taiem cubulete kaizerul, incingem o tigaie fara ulei si rumenim cubuletele. Pofta buna!
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii