Supa crema de conopida si ciuperci brune

Postat pe: 07-09-2018
(0)

Ingrediente

1 conopida
450 gr ciuperci brune
1/4 fenicul
1 pastarnac
3 cartofi medii
2 fire praz
5 catei usturoi
sare
piper
nucsoara
cimbru
cateva felii de kaizer de casa

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

8 portii

Fierbem conopida in apa cu sare. Separat fierbem cartofii, feniculul si pastarnacul, taiate cuburi, rondele, etc. Intre timp, tocam usturoiul, prazul si ciupercile si incingem o tigaie cu putin ulei. Calim 2-3 minute prazul si usturoiul, apoi adaugam si ciupercile. Le tinem pana scade apa lasata de ciuperci. Cand sunt fierte legumele, le punem intr-o oala (pastram apa in care au fiert) si le blenduim, adaugam ciupercile calite, asezonam cu sare, piper, nucsoara si cimbru si mai blenduim un pic. Adaugam zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita, apoi punem oala pe foc si mai fierbem cateva minute, amestecand. Inainte de servire, taiem cubulete kaizerul, incingem o tigaie fara ulei si rumenim cubuletele. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Supa crema de conopida si ciuperci brune" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Pentru varianta de post folositi crutoane de paine cu usturoi.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa crema de conopida si ciuperci brune