Se taie cepele si se calesc pana incep sa-si schimbe culoarea.
Se curata ciupercile de pielita alba, se taie si se adauga peste ceapa si se prajesc pana scade apa lasata de ciuperci.
Intr-un alt vas se incalzeste apa pana incepe sa fiarba, se dizolva cuburile de vegeta in apa caldai, ar apoi se toarna peste ciuperci si ceapa, se lasa sa fiarba 5 minute dupa care se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca 10- 15 minute, apoi se amesteca cu un blender de mana pana se obtine o crema consistenta. Se potriveste de sare si piper.
Pofta buna!
Se serveste calda cu o lingura de smantana adaugata in farfurie.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Cred ca v-am spus ca am gasit un site minunat Savori Urbane se numeste, este al unor femei talentate din Arad, asa mult imi...
Desert tort diplomat cu iaurt si capsuni• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii