Supa Crema de Ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci albe
  • 2 cepe albe de marime medie
  • 3 cuburi knor cu aroma de vegetale
  • 1 litru de apa
  • 50ml ulei

Mod de preparare

Se taie cepele si se calesc pana incep sa-si schimbe culoarea.

Se curata ciupercile de pielita alba, se taie si se adauga peste ceapa si se prajesc pana scade apa lasata de ciuperci.

Intr-un alt vas se incalzeste apa pana incepe sa fiarba, se dizolva cuburile de vegeta in apa caldai, ar apoi se toarna peste ciuperci si ceapa, se lasa sa fiarba 5 minute dupa care se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca 10- 15 minute, apoi se amesteca cu un blender de mana pana se obtine o crema consistenta. Se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!
Se serveste calda cu o lingura de smantana adaugata in farfurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)