Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se taie marunt.
Carnatul se taie rondele si se pune la prajit intr-o oala adanca in uleiul incalzit impreuna cu pudra de paprika.
Se adauga ceapa si se calesc impreuna. Se pune apoi varza si se gateste pana se inmoaie putin varza.
Puneti sare, piper si concentratul de rosii.
Se acopera varza cu apa clocotita.
Acoperiti si se lasa la fiert 50 minute (verificati daca varza este fiarta si adaugati apa daca doriti o ciorba mai lichida).
Cand este gata, puneti smantana si verdeata tocata.
Serviti fierbine cu mamaliga sau paine completa. Decorati cu sare neagra de Hawaï.
Este un tort racoros si aromat pe care de regula il fac vara cu mere acrisoare.
Tort de mere umplute cu gem, nuca si rahatDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii