Capurile de peste le spalam si le saram cateva ore inainte.
Intr-o oala se pune apa la fiert (cca 5l).
Intre timp curatam,spalam,tocam marunt legumele si punem in apa care fierbe,amestecam si lasam sa fiarba.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga cartofi taiati cubulete,sare,piper,foi de dafin,
Lasam sa fiarba la foc mic,pana ce legumele sunt fierte,adaugam capurile de peste(spalate)leusteanul tocat,otet dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva clocote.
Pestele se fierbe foarte repede se probeaza tragand de o aripa,daca se scoate usor pestele este fiert.
La final am adaugat ulei de masline si patrujel verde,acoperim si lasam 10 min dupa care o servim cu mujdei de usturoi,sau smantana dupa gust.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii