Ce gatim de Anul Nou?

Ce gatim de Anul Nou?

Dragii nostri,

Reteteculinare.ro va invita cu drag la un nou concurs culinar, de aceasta data dedicat mesei imbelsugate de Anul Nou.

Acest moment special prilejuieste o adevarata parada a felurilor culinare de sarbatoare: aperitive, fripturi, salate, ciorbe, dulciuri, decorate festiv sau pregatite cu cea mai mare grija.

Intre 14 decembrie si 5 ianuarie 2016, asteptam sa inscrieti pe site retetele voastre speciale de Anul Nou.

Inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro toate retetele cu care va mandriti la masa de Anul Nou si puteti castiga un superb Cos Cadou plin de ustensile pentru bucatarie.

Pentru a participa, trebuie sa urmati acesti pasi:

1. Autentificati-va in contul de utilizator sau creati un cont daca nu aveti deja

2. Inscrieti reteta, insotita de fotografii, in formularul dedicat: http://www.reteteculinare.ro/propune_reteta/

Atentie, vor fi descalificate retetele copiate integral sau partial, repectiv cele insotite de fotografii care nu apartin participantului la concurs.

Reteta castigatoare va fi desemnata pe 8 ianuarie 2016.

Mult succes!

&*&*&*&*&*&*&*

UPDATE 8 ianuarie 2016:

Reteta castigatoare!

Dragii nostri,

Ne face placere sa va anuntam reteta castigatoare a concursului "Ce gatim de Anul Nou", gazduit de Reteteculinare.ro

Aceasta este o reteta care a impresionat juriul si care se potriveste de minune in meniul unei mese festive de Anul Nou: Rulouri de pui jambonate

O felicitam pe castigatoare, anisoara67 pentru calitatea continutului si a fotografiilor. Ea este castigatoarea unui frumos Cos Cadou plin de ustensile pentru bucatarie.

Va asteptam in continuare cu drag sa participati la concursurile Reteteculinare.ro si sa urmariti retetele nostre!

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.