Cum se curata arpagicul

Cum se curata arpagicul

Toti cei carora le plac mancarurile cu arpagic stiu cat este de chinuitor sa il cureti. In caz ca nu o stiati deja, exista o metoda simpla si rapida care sa va usureze treaba.

Pasul 1:

Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.

Pasul 2:

Cat se incalzeste apa, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.

Pasul 1:

Puneti arpagicul in vas cu apa fierbinte si lasati sa dea 2-3 clocote.

Pasul 4:

Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.

Pasul 5:

Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.

Pasul 6:

Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.

Folositi-l dupa cum cere reteta.

Autor: Lucia_bp

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa