2014-04-07 00:00:00
Toti cei carora le plac mancarurile cu arpagic stiu cat este de chinuitor sa il cureti. In caz ca nu o stiati deja, exista o metoda simpla si rapida care sa va usureze treaba.
Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.
Pasul 2:Cat se incalzeste apa, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.
Puneti arpagicul in vas cu apa fierbinte si lasati sa dea 2-3 clocote.
Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.
Pasul 5:Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.
Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.
Folositi-l dupa cum cere reteta.
Autor: Lucia_bp