Supa de rosii cu busuioc, un preparat usor si aromat, perfect pentru zilele calde. Aceasta supa cremoasa, plina de savoare, este completata de busuioc proaspat si crutoane crocante. Ideala pentru un pranz rapid si sanatos!
Spala rosiile si taie-le in sferturi. Curata si toaca ceapa, morcovul, tija de telina si usturoiul. Incinge uleiul de masline intr-o oala si adauga ceapa, usturoiul, morcovul si telina. Lasa-le sa se caleasca pana devin moi, aproximativ 5-7 minute. Pune rosiile in oala si amesteca bine. Lasa-le sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. Toarna supa de legume sau apa si adauga zaharul, sarea si piperul dupa gust. Lasa sa fiarba aproximativ 20-25 de minute. Foloseste un blender vertical pentru a pasa legumele pana cand obtii o supa cremoasa. Adauga frunzele de busuioc proaspat si mai fierbe 2-3 minute. Serveste supa fierbinte, eventual cu crutoane crocante pe deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.