Tsatsiki altfel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (2 portii)
  • Iaurt gras – 200 g
  • Castravete – 1 buc
  • Castravete murat – 1 buc
  • Masline verzi – 50 g
  • Usturoi – 1-2 catei (dupa gust)
  • Menta proaspata – 5-6 frunze
  • Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie reci;
Curatati miezul castravetelui (acolo retine foarte multa apa) si dati-l pe razatoare;
Odata dat pe razatoare stoarceti-l bine de tot;
Dati castravetele murati pe razatoare si stoarceti-l si pe acesta;
Tocati maslinele verzi marunt;
Zdrobiti usturoiul si menta;
Amestecati toate ingredientele intr-un bol si adaugati sare si piper alb dupa gust;
Se serveste rece;
Pofta buna !

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.