Sos vinegrette cu ou

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un ou fiert tare
  • o lingurita mustar
  • 3-4 linguri untdelemn
  • otet sau zeama de lamaie dupa gust
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se zdrobeste bine oul fiert, se adauga mustarul si untdelemnul, sarea si piperul. Se acreste cu otet sau zeama de lamaie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj