Sos Vinegreta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100ml ulei
  • 3-4 oua fierte
  • 50 gr mustar
  • otet
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Ouale fierte si tocate marunt se amesteca bine cu ulei, patrunjel verde tocat, otet, piper, sare.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...