Sos Maioneza Din Galbenusuri de Ou Crude

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri de ou
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 500ml ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Galbenusurile de ou, mustarul, sarea si piperul (de preferinta alb) se pun intr-un castron si se bat cu telul. Se adauga uleiul, picatura cu picatura, pana in momentul in care se leaga, apoi se poate turna in suvoi subtire continuu. Cand uleiul a fost complet incorporat se adauga si zeama de lamaie.
Pentru a reusi sosul de maioneza, se recomanda ca ouale si uleiul sa aiba aceeasi temperatura.
Maioneza taiata se remonteaza astfel: se ia un galbenus de ou, se amesteca cu o jumatate de lingurita de mustar si se adauga maioneza taiata, putin cate putin, pana ce se incorporeaza in intregime.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.