Sos de Ardei Copti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 ardei grasi
  • rosii sau de diferite culori
  • -4 catei mari de usturoi
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 linguri otet balsamic
  • -sare

Mod de preparare

Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-o punga de plastic pana se racesc.
Curatati-i de pielita, cotor si seminte.

Puneti-i in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul, uleiul, otetul, putina sare si transformati totul intr-o pasta fina, de consistenta maionezei. Potriviti gustul de sare.
Sosul obtinut este foarte bun si are o aroma deosebita de ardei copt.

Puteti servi sosul simplu, pus pe paine sau in sendviciuri, ca o simpla gustare.
Puteti sa il serviti alaturi de salata de vinete sau de o friptura, chiftele, carnati prajiti ori carne la gratar, etc.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.