Sos de Ardei Copti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 ardei grasi
  • rosii sau de diferite culori
  • -4 catei mari de usturoi
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 linguri otet balsamic
  • -sare

Mod de preparare

Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-o punga de plastic pana se racesc.
Curatati-i de pielita, cotor si seminte.

Puneti-i in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul, uleiul, otetul, putina sare si transformati totul intr-o pasta fina, de consistenta maionezei. Potriviti gustul de sare.
Sosul obtinut este foarte bun si are o aroma deosebita de ardei copt.

Puteti servi sosul simplu, pus pe paine sau in sendviciuri, ca o simpla gustare.
Puteti sa il serviti alaturi de salata de vinete sau de o friptura, chiftele, carnati prajiti ori carne la gratar, etc.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin

Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj