Sos barbeque

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 litru
  • 2 buc cepe mari
  • 3 buc usturoi(tocate marunt)
  • 3 buc ardei iute rosu
  • 6 linguri ulei masline
  • 2 linguri coniac
  • 500gr pasta tomate
  • 4 buc rosii decojite si taiate marunt
  • 1 llingura suc de lamaie
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa, usturoiul si ardeiul(tocate marunt) se prajesc in ulei de masline apoi se sting cu coniac.
Se adauga restul ingredientelor si se lasa sa fiarba circa 20 de minute.
Se lasa sa se raceasca dupa care i se da gustul cu sare, piper.
Se imbina perfect cu preparate la gratar la orice fel de carne.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.