Untul se topeste la foc mic dupa care se adauga faina care se stinge cu un pahar de supa. Se ia de pe foc pt a omogeniza faina bine cu supa, pt dizolvare pt a nu face cocoloase, dupa care se pune iar la foc. Se amesteca bine si se toarna peste unt: oul, smantana, lamaia si zeama acesteia, dupa care se lasa la foc pt a fierbe mai bine.
se serveste cu piept de pui! ! !
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti