Caesar Dressing

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Face aproximativ 140 ml dressing
  • 80 ml ulei de masline extra virgin
  • 1 galbenus de ou ecologic la temperatura camerei
  • 1/2 lingurița sos Worcestershire
  • 1 file anșoa (ajustati dupa plac)
  • 1 lingurita suc de lămâie proaspat stors
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g Parmigiano Reggiano
  • piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare

Puneti intr-un blender toate ingredientele in afara de uleiul de masline. Pulsati pana cand ingredientele sunt maruntite fin. Adaugati treptat uleiul si asezonati dupa plac (tineti cont ca ansoa este sarat). Pastrati acoperit la rece si consumati in nu mai mult de 3 zile.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.