Caesar Dressing

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Face aproximativ 140 ml dressing
  • 80 ml ulei de masline extra virgin
  • 1 galbenus de ou ecologic la temperatura camerei
  • 1/2 lingurița sos Worcestershire
  • 1 file anșoa (ajustati dupa plac)
  • 1 lingurita suc de lămâie proaspat stors
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g Parmigiano Reggiano
  • piper proaspat macinat dupa gust

Mod de preparare

Puneti intr-un blender toate ingredientele in afara de uleiul de masline. Pulsati pana cand ingredientele sunt maruntite fin. Adaugati treptat uleiul si asezonati dupa plac (tineti cont ca ansoa este sarat). Pastrati acoperit la rece si consumati in nu mai mult de 3 zile.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de cruditati cu ou fiert

Ce ziceti de o salata gata in doar cateva minute fara sa mai fie nevoie sa feliati manual? Ia uitati aici ce minunatie am eu,...

Salata de cruditati cu ou fiert
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj