Ratatouille la slow cooker Crock Pot

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu/verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii marisoare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel verde pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l, punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur, iar la sfarsit, presaram sare, piper, turnam si sucul de rosii, punem capacul vasului si setam aparatul la temperatura High pentru 2 ore!

Cand este gata, presaram patrunjel verde!

O bunatate de mancare pentru zilele de post, sanatoasa si plina de savoare!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.