Ratatouille la slow cooker Crock Pot

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu/verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii marisoare
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 250 ml suc de rosii
  • patrunjel verde pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele. Restul legumelor le spalam, le stergem cu servet de bucatarie si le taiem si pe acestea rondele, cu tot cu coaja.

In vasul de la slow cooker Crock-Pot 2.4 l, punem uleiul de masline, apoi asezam legumele de jur imprejur, iar la sfarsit, presaram sare, piper, turnam si sucul de rosii, punem capacul vasului si setam aparatul la temperatura High pentru 2 ore!

Cand este gata, presaram patrunjel verde!

O bunatate de mancare pentru zilele de post, sanatoasa si plina de savoare!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...