Inițial cartofii mov se fierb în coajă pe modulul High, cca. 3 ore, asezonați cu sare de mare și cca. 1000 ml apă rece.
Apoi se scot se lasă la răcit, cca. 60 minute sau cel mai bine pămâ a doua zi, apoi se curăță de coajă și se taie rondele.
Între timp se curăță morcovii se taie rondele, ceapa se curăță se spală si se toacă grosier. Usturoiul se curăță și se taie felii, deasemnea și ardeiul kapia.
Se începe montarea: vasul aparatului slow cooker Crock Pot se unge cu ulei de măsline, se adaugă un rând de rondele de cartof mov, un rând de morcovi, ceapă verde, usturoi și ardei kapia.
Se presară puțin ulei de măsline, sare Hymalaia piper alb măcinat și tot așa până se termină ingredinetele. Atenție ultimul strat să fie de cartofi, peste care se pun verdețurile întregi, netocate. Se adaugă vinul alb și se programează aparatul CrockPot pe modul HIGH la 60 minute.
După ce expiră timpul de gătire, dacă legumele sunt încă al-dente se mai lasă la gătit cca. 30 minute.
Legumele se servesc ca atare simple, cu sos de usturoi sau avocado, lângă preparate din carne.
Spor și poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.