Se pune cous cous-ul intr-un bol si se toarna deasupra apa calda, cat sa fie acoperit circa un deget. Se acopera vasul cu folie alimentara si se lasa circa 10 minute, pana se umfla cous cous-ul.
Se curata dovleacul si se taie felii de aproximativ 1 cm. Se scoate cotorul marului si se taie felii.
Se condimenteaza feliile de dovleac si mar cu sare si piper si se frig pe grill-ul de aragaz, pe ambele parti, pana capata o nuanta caramelizata.
Se spala amaestecul de salata si se scurge de excesul de apa.
Intr-un borcan, preparam dressingul amestecand melasa de rodie cu otetul balsamic, uleiul de masline, sare si piper.
Intr-o tigaie non aderenta frigem miezul de nuca.
Se asaza pe un platou intins, amestecul de salata, se presara cous cous-ul, bucatile de dovleac si de mar, nuca si la final, se stropeste salata cu dressingul .
Pofta buna !
Super simplu de facut! Puteti folosi aceeasi reteta si pentru prajiturile cu fructe.
Desert chec simpluEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj