Salata orizontala cu sos de mustar

Portii
6
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 gulie
  • 150 g masline fara samburi
  • 200 g sunca de Praga
  • 150 g castraveti murati
  • pentru sos:
  • 2-3 linguri mustar
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • circa 30 g cas afumat de oaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam bine, ii taiem cuburi si ii asezam intr-o tava cu putina apa, ulei, sare si piper. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam tava la cuptorul preincalzit, pentru circa 30 de minute sau pana se rumenesc. Dupa 20 de minute, scoatem folia de aluminiu. Intre timp, taiem legumele si sunca, dupa imaginatie, eu le-am taiat bastonase si pregatim sosul: amestecam mustarul cu zeama de lamaie si uleiul si potrivim gustul de sare si piper. Cand sunt gata cartofii, ii lasam sa se racoreasca si apoi preparam salata: amestecam intr-un castron cartofii, ceapa verde, gulia, castravetii murati, sunca si maslinele apoi adaugam si sosul. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa