Tocati varza fideluta, presarati-o cu putina sare, amestecati-o bine si lasati-o sa stea 10 min.
Stoarceti-o de zeama.
Amestecati smantana (sau smantana + iaurtul) cu usturoiul, mararul, sarea, piperul si omogenizati foarte bine.
Inglobati varza tocata si stoarsa si dati la rece pentru cel putin 1 ora, sa se patrunda aromele, inainte de a fi servita.
O prajitura rapida cu o aroma deosebita care se mananca foarte repede.
Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nucaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure