Salata de vinete

Portii
4
Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete medii,
  • 1 ceapa mare rosie (sau alba),
  • Sare si ulei dupa gust,
  • pentru decor:
  • rosii,
  • castravete,
  • frunzulite de patrunjel

Mod de preparare

O salata de vara gustoasa si satioasa pentru perioada Postului.

Mod de preparare:
Se coc vinetele, se lasa la racit si se curata.
Se toaca marunt o ceapa rosie sau alba.
Se amesteca vinetele cu una-doua linguri de ulei, se potriveste de sare.
Se decoreaza cu felii de rosii si de castravete si frunzulite de patrunjel.
Se la rece 10 minute pana la servire.

Timp total: aprox 35 de minute
Portii: 4

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/salata-de-vinete.html

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...