O salata de vara gustoasa si satioasa pentru perioada Postului.
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se lasa la racit si se curata.
Se toaca marunt o ceapa rosie sau alba.
Se amesteca vinetele cu una-doua linguri de ulei, se potriveste de sare.
Se decoreaza cu felii de rosii si de castravete si frunzulite de patrunjel.
Se la rece 10 minute pana la servire.
Timp total: aprox 35 de minute
Portii: 4
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/salata-de-vinete.html
"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti