Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g fusilli + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • 50 g castravete;
  • o rosie;
  • o ceapa;
  • 50 g masline negre;
  • 125 g mozzarella;
  • o lingura ulei de masline;
  • sare, dupa gust

Mod de preparare

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece.

Castravetele se taie rondele.

Rosia se taie in sferturi, apoi se feliaza.

Ceapa se taie marunt.

Legumele se pun intr-un castron, se adauga putina sare si ulei peste ele si se amesteca.

Se scot samburii maslinelor, apoi acestea se taie rondele.

In castron se adauga maslinele, pastele si mozzarella taiata cubulete si se amesteca totul, apoi se poate servi salata.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti