Se fierb pastele dupa indicatiile de pe pachet. Intre timp preparam maioneza (eu o fac din 2 galbenusuri crude=1ling mustar si ulei). dupa terminarea maionezei taiem sunca in felii subtiri, rosiile cuburi potrivite, castravetele il taiem in doua, pe urma felii iar ceapa solzisori subtiri.
Strecuram pastele, le trecem de 2, 3 ori prin jet de apa rece, le lasam sa se scurga de apa.
Cand pastele sunt reci. Adaugam sunca taiata, rosiile cuburu. Castravetele taiat si ceapa. Potrivim de sare, si adaugam maioneza.
Este o salata pe care eu am invatat-o de la nasa mea, de obicei musafirii mei sunt foarte incantati cand o servesc.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.