Salata de Linte cu Sos Tartar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 doza (mare) de linte
  • 250 g sos tartar
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Lintea se spala si se pune la scurs. Ceapa verde se taie rondele mici. Se amesteca lintea scursa de apa cu ceapa verde, sarea si piperul dupa gust. La sfirsit se adauga sosul tartar. Se pune in frigider 2-3 ore.
Se serveste rece. Ideala vara pentru grill.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema namelaka de mure si ciocolata

La sfârșitul lunii decembrie a fost ziua de naștere a fetiței mele și i-am pregătit acest tort delicios cu crema...

Desert tort cu crema namelaka de mure si ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj