Salata de ciuperci cu peste si maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g peste (eu am folosit ton )
  • 250 g ciuperci fierte sau calite putin
  • 3 cartofi fierti
  • 3 morcovi fierti
  • 4 castraveti acri
  • 200g sos de maioneza cu iaurt

Mod de preparare

Se taie cubulete cartofii, morcovul si castravetii, iar cupercile se taie lamele. Se pun intr-un castron toate se adauga si pestele apoi maioneza si se potriveste de sare si piper.

Se poate face si fara sa se amestece maioneza , acesta lasandu-se separat si fiecare isi pune cat doreste.

Simpla, buna si foarte rapid de facut.

Se poate servi ca aperitiv sau se pot umple diferite legume cu ea, constituind tot un aperitiv asortat .

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni

M-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.

Desert tort cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj