Salata cu peste si pere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - o ceapa rosie
  • - peste afumat
  • - o para Nashi
  • - iaurt gras
  • - suc de lamaie
  • - sare si piper

Mod de preparare

Spalam salata frunza cu frunza, o scuturam de apa si o rupem cu mana in castronul in care o pregatim.

Taiem ceapa pestisori si o frecam cu zeama de lamaie.

Curatam pestele de piele si oase si il rupem in bucatele.

Taiem para in bucatele potrivite.

Amestecam delicat toate aceste ingrediente si potrivim de sare si piper.

Amestecam iaurtul cu suc de lamaie. Daca va place, puneti si ceva usturoi bine maruntit.

Serviti salata pe frunze de andive, spalate si sterse de apa, presarate cu putina sare si suc de lamaie.

Serviti dressingul intr-un castronel, alaturi de salata.

Pentru un plus de culoare, am servit salata cu ridichii de luna, pe care le-am frecat cu sare si pe care le-am taiat mai aparte.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.