Salata cu peste si acrituri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan castraveciori acri,
  • 1 borcan gogosari in otet,
  • 1 conserva mare macrou in ulei,
  • 1 ceapa de marime medie,
  • 3-4 linguri de maioneza,
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine cartofii, se fierb in apa clocotita, se curata calzi, apoi se taie felii subtiri care se stropesc cu ulei. Pestisorii se tin in otet, apoi se scot si se taie in bucatele de aprox. 2 cm. Otetul in care au stat pestisorii se arunca. Cepele se taie marunt, apoi impreuna cu pestisorii se adauga la cartofi. Totul se amesteca bine.

Salata se presara cu marar tocat marunt si se consuma rece, dupa cel putin o jumatate de ora de la pregatire

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.