Salata cu Ciuperci si Porumb

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gălbenuș
  • 1 lgt muștar
  • 150 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 1 conservă porumb
  • 1 conservă ciuperci
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prepară maioneza dintr-un gălbenuș, muștarul și uleiul. Se amestecă cu iaurtul și se condimentează cu sare și piper după gust.

Ciupercile din conservă se scurg bine de apă apoi se taie mai mărunt. Porumbul se scurge si el de apă.

Se pun ciupercile și porumbul peste sos și se amestecă bine împreună. Se dă la rece pt cca o oră după care se servește!

Poftă bună!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ciocolata si crema de vanilie

Desert prajitura cu ciocolata si crema de vanilie
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj