Salata calda cu pastai si patlagele

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr pastai verzi
  • - 300 gr pastai galbene
  • - 250 gr rosii cherry (galbene si rosii)
  • - piept de pui
  • - 10 oua de prepelita
  • - ¼ franzela mai veche
  • - Usturoi
  • - Ulei de masline
  • - 2 lingurite susan (negru si alb)
  • - Sare de Himalaya
  • - Piper mozaic
  • - Boia spaniola afumata(pimenton)

Mod de preparare

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert pastaile, se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati.
Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Pastaile se gatesc la abur 5 minute. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.
Se taie rosiile cherry in jumatati si se dauga peste pastai.
Intr-o tigaie nonaderenta, se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.
Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.
Pofta buna !

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...