Pizza cu cascaval

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat;cca 300 g faina,200 ml apa calduta,un praf de sare 15 g drojdie proaspata o lingura de ulei de maline
  • pentru umplutura.200 g cascaval,5 felii sunca curcan,100 g piet de pui afumat 50 g costita afumata,o lingura de pasta de tomate,o lingurita amestec de condimente uscat(oregano,piper,dafin,cimbrisor),o ligurita legume deshidratate fara sare,uei de mal

Mod de preparare

Se framanta un aluat din faina si apa calduta in care am dixolvat drojdia si sarea si am pus si o lingura de ulei de masline.Se intinde cu un sucitor in foaie de 0,5 cm grime de dimsiunea formei in care coacem pizza.Se unge forma cu un pic de ulei apoi punem aluatul de pizza.Diluam pasta cu 100 ml apa si un pic de ulei si intim pe suprafata aluatului,se presara deasupra condimentele uscate,cascaval ras,sunca de curcan,pieptul de ui si afumatura ,taiate cubulete mici,repartizate uniform pe toata suprafata aluatului.Se bat oaul si se repartizeaza cu o lingura deasupra,presaram legumele deshidratate si cascaval ras.Dam la cuptor sa se rumeneasca aluatul pe margine,cca 20 minute,la cuptorul preincalzit.Se serveste fierbinte!
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor

"Culori de toamna in bucate" Miroase bine a toamna, dar mai ales a mancaruri delicioase cu carne si legume, legume...

Reteta de cotlet cu legume si ardei copti la cuptor
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj