Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius
Amestecati uleiul cu mierea pana se omogenizeaza, apoi adaugati piureul de mere, apa si vanilia. Amestecati bine.
Intr-un alt vas amestecati ingredientele uscate. Adaugati-le in compozitia lichida si amestecati pana la omogenizare. Adaugati coaja de portocale si afinele, amestecand usor cu o lingura. Turnati in forme de briose si coaceti timp de 18-20 minute la 190 de grade.
Valori nutritionale pentru o portie:
~182 calorii
~10 g grasimi
~0. 15 g proteine
~26 g carbohidrati
~0 mg colesterol
~586 mg sodium
Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...
Aripi picante cu garnitura de dovleac coptMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti