Mamaliga Pripita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • malai grisat
  • sare
  • unt 50 gr

Mod de preparare

Ce ne este mai usor decat a face o mamaliga pe cinste. Punem tuciul pe foc si nu orice oala venita la indemana, punem apa dupa randuiala casei, saram si aruncam o mana de faina in apa pentru a forma elementul de legatura.

Dupa ce a dat in clocot punem faina treptat in ploaie, mestecand continuu si cubul de unt ca atunci cand rasturnam sa nu se prinda de tuci. Odata ce sa legat bine o lasam cateva minute l copt urmarind melesteul, iar atunci cand este curat, mamaliga este gata
Mamaliga este asemeni painii elementul de baza de la care pornim sa incropim o masa. Restul vine de la sine.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.