Tortellini Ricotta si Spanac cu Mazare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Tortellini ricotta si spanac
  • pancetta/kaizer taiata subtire
  • o cutie mica de mazare
  • patrunjel
  • sarle
  • Parmezan sau Grana Padano

Mod de preparare

Prajiti sunculita /kaizerul intr-o tigaie cca 2 minute.

Intre timp coaceti tortellini in apa fiarta cu sare 1 minut (dc sunt ca ai mei proaspeti, daca nu ii fierbeti atit cit scrie pe ambalajul lor) impreuna cu mazarea scursa din cutie si clatita sub jet de apa.

Cind sunt gata tortellini varsati totul in strecuratoare, aruncati apa si rasturnati tortellini si mazarea in tigaia cu sunculita.

Adaugati patrunjel tocat si presarati brinza rasa

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...