Paste cu Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr paste fundite
  • - un cub de unt
  • - 2 linguri smantana
  • - branza cremoasa (de care preferati)
  • - grana padana de pus deasupra pastelor

Mod de preparare

Punem branza, untul, smantana intr-un castron si cu 5-7 linguri zeama de la paste diluam bine pana iese totul omogen si cremos.
Fierbem pastele (eu le prefer al dente) cand sunt gata le adaugam in compozitie.
Servim cu branza rasa deasupra.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.