Se tamponeaza fileul de somon cu hirtie absorbanta de bucatarie si se lasa deoparte. Se pune intr-un castron pesmetul, cateii de usturoi taiati marunt, patrunjelul si mararul taiat, putina sare, piper, sucul de la lamaia stoarsa si uleiul de masline.
Se amesteca totul cu o furculita. Se incalzeste cuptorul la 180*c- (350*f). Se pune o foaie alimentara de aluminiu in tava, fileul de somon si deasupra lui incepem sa punem cu grija compozitia de pesmet. Se acopera bine intreaga suprafata si se baga la cuptor pentru 25-30 de minute.
Daca nu aveti pesmet "panko", puteti folosii din cel normal.
Pofta Buna!
Am gasit aceasta reteta, cica originala, de tort Sacher si neaparat am vrut sa o testez. A iesit extraordinar de bun! Chiar...
Desert Tort SacherAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.