Se spala vinetele si se taie rondele, se sareaza si apoi se lasa un timp. Se spala vinetele de excesul de sare si se scurg, apoi se tamponeaza cu un servet.
Se trec vinetele prin faina si se frig in putin ulei de masline.
Se condimenteaza fileurile de macrou si se frig pe ambele parti.
Se taie rosiile cherry in jumatati .
Intr-o tigaie nonaderenta, se prajesc semintele de susan.
Asezam feliile de vinete pe platou, apoi bucati de macrou, rosiile chery, iar la final, presaram patrunjel, susan si alune tocate grosier si stropim cu ulei de masline.
La servire, adaugam sos de soia.
Pofta buna !
Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti