Saganaki

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g shrims sau prowns
  • 10 g ceapa alba
  • sare
  • piper
  • 50 g feta
  • 50 ml tomato sos

Mod de preparare

Se caleste shrims sau prowns, se adauga ceapa taita marunt, iar apoi se flambeaza, apoi se adauga sos tomat. Se pune intr-o farfurie pentru ciorba si se preseara feta peste ea, apoi se pune la cuptor cca 2 min.
Se serfeste in aceeasi farfurie, cu putin fenel marinat pe deasupra!
Incerati, merita.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.